Pensioen en healthcare

Verzeker uw pensioen en gezondheid (en dat van uw medewerkers)

Veel mensen zijn bezorgd om hun financiële slagkracht bij ziekte, na ongeval of tijdens het pensioen. Wij doen er alles aan om u en uw medewerkers niet enkel te ontzorgen maar bovendien nog extra te belonen.

Vraag uw offerte
VAPZ

Wees slim en laat de fiscus mee uw pensioen financieren. Klinkt “aanzienlijk minder belastingen en sociale bijdragen” u als muziek in de oren, dan is het tijd voor een Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ). Laat deze voordelen niet langer aan uw neus voorbijgaan!

IPT

Een extralegaal pensioen voorzien en tegelijk een aanzienlijke belastingvermindering voor uw bedrijf? Inderdaad, de individuele pensioentoezegging zelfstandigen is de perfecte win-winsituatie.

RIZIV

Wist u dat u als arts, tandarts, apotheker, zelfstandig verpleegkundige of kinesitherapeut heel voordelig een aanvullend pensioen kan opbouwen? Wij vertellen u hoe!

GEWAARBORGD INKOMEN

Een ongeval of langdurige ziekte, het kan iedereen overkomen. Wilt u uw levensstandaard aanhouden, ga dan voor een gewaarborgd inkomen. Hiermee wordt uw inkomen in geval van arbeidsongeschiktheid bij ziekte of na ongeval gegarandeerd.

POZ

Ben je zelfstandige zonder een vennootschap? Bouw via een pensioenovereenkomst voor zelfstandigen (POZ) op een fiscaal voordelige manier een extra pensioenkapitaal op.

Kent u alle valkuilen?
Doe nu Koens check-up.

Bent u over of onder verzekerd? 
Betaalt u een marktconforme prijs voor uw brandverzekering? 
Kent u de uitzondering in uw contract? 

Doe de check-up!
Koen arrow

Hoe heeft Koen mij geholpen?

Een uitmuntend verzekeringskantoor

Het mag gezegd zijn dat jullie een uitmuntend verzekeringskantoor zijn waarop wij steeds mogen rekenen.

Nele Roeselare
Wim
24/24 uur service

Tijdens het weekend is mijn opslagplaats volledig uitgebrand. Gelukkig kon ik rekenen op de 24/24 uur service van verzekeringen Vandenbulcke.

Wim Beselare