Voertuig

Wie zich met een gemotoriseerd voertuig in het verkeer begeeft, moet een wettelijk verplichte verzekering kunnen voorleggen. Maar bent u daarmee beschermd tegen diefstal, glasbraak of vandalisme? En wat met opgelopen schade wanneer u zelf in de fout bent? Wij geven u een glashelder overzicht van de opties en berekenen uw ideale voertuigverzekering.

Vraag uw offerte
BA MOTORRIJTUIGEN

De dekkingen en contractuele bepalingen van een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA) motorrijden zijn bij wet vastgesteld. Maar raakt u de weg kwijt bij een blik op alle bijkomende voordelen en vergoedingen? Wij zijn de ideale copiloot bij het samenstellen van uw verzekering.

OMNIUM

De verplichte BA Motorrijtuigen verzekering dekt enkel schade aan derden waarvoor u aansprakelijk bent. Wilt u ook bescherming tegen eigen schade zoals glasbraak of hagelschade, ga dan voor de extra waarborg Omnium.

 

BIJSTAND IN BINNEN-EN BUITENLAND

Pech op de weg is frustrerend. Pech op buitenlandse wegen is dubbel frustrerend. Vermijd de rompslomp en laat ons, afhankelijk van uw behoeften, de ideale dekking berekenen.

Kent u alle valkuilen?
Doe nu Koens check-up.

Bent u over of onder verzekerd? 
Betaalt u een marktconforme prijs voor uw brandverzekering? 
Kent u de uitzondering in uw contract? 

Doe de check-up!
Koen arrow

Hoe heeft Koen mij geholpen?

Een uitmuntend verzekeringskantoor

Het mag gezegd zijn dat jullie een uitmuntend verzekeringskantoor zijn waarop wij steeds mogen rekenen.

Nele Roeselare
Wim
24/24 uur service

Tijdens het weekend is mijn opslagplaats volledig uitgebrand. Gelukkig kon ik rekenen op de 24/24 uur service van verzekeringen Vandenbulcke.

Wim Beselare