Woning

Niemand die nog twijfelt aan het belang van een brandverzekering. Maar wist u dat een standaard brandverzekering u niet beschermt tegen een diefstal van uw inboedel? Zorg ervoor dat u thuis helemaal op uw gemak bent.

Vraag uw offerte
BRAND

Stel u voor: een brand in uw garage beschadigt uw auto. Tot uw verbazing maakt de bescherming van uw auto geen deel uit van de brandverzekering. Dit is helaas realistisch want in 95% van de brandverzekeringen worden auto’s niet opgenomen. 

Daarom: kom niet voor verrassingen te staan. Bij Vandenbulcke kennen we het aanbod brandverzekeringen tot in de kleinste details en bekijken we met u de ideale formule.

DIEFSTAL

Bij een diefstal dekt een gewone brandverzekering enkel de beschadiging aan uw woning, niet de gestolen goederen. Kies daarom voor de optionele waarborg diefstal van inboedel en bescherm uw dierbare juwelen, computers, smartphones, …

ALLE BOUWPLAATSRISICO'S

Bouwen en verbouwen gaat gepaard met risico’s. Een ABR-polis (Allle Bouwplaatsrisico’s) dekt materiële schade aan uw werf als gevolg van een werfongeval. Materiële schade kan ook uw buren treffen. Onze tip? Voorkom discussies en laat u bijstaan door een professional.

Kent u alle valkuilen?
Doe nu Koens check-up.

Bent u over of onder verzekerd? 
Betaalt u een marktconforme prijs voor uw brandverzekering? 
Kent u de uitzondering in uw contract? 

Doe de check-up!
Koen arrow

Hoe heeft Koen mij geholpen?

Een uitmuntend verzekeringskantoor

Het mag gezegd zijn dat jullie een uitmuntend verzekeringskantoor zijn waarop wij steeds mogen rekenen.

Nele Roeselare
Wim
24/24 uur service

Tijdens het weekend is mijn opslagplaats volledig uitgebrand. Gelukkig kon ik rekenen op de 24/24 uur service van verzekeringen Vandenbulcke.

Wim Beselare