Maak kennis met ons team

Koen Vandenbulcke ZAAKVOERDER

Koen wordt alom geprezen voor zijn kennis van en ervaring binnen de verzekeringswereld. In zijn vrije tijd gaat hij graag wandelen en ontdekt hij - tijdens het reizen - andere culturen. Hij geniet ook van een gezellig avondje uit. Koen is gepassioneerd als verantwoordelijke dagelijkse leiding van de vrijwillige brandweer in zijn gemeente Staden. Moet het nog gezegd dat Koen voor u door het vuur gaat?

051 54 66 74
Ineke Chielens BEHEER PRODUCTIE

Ineke houdt van tuinieren, reizen, lezen en koken. Geen paniek als uw potje ’s overkookt, Ineke houdt het hoofd wel koel. Haar stressbestendigheid en klare kijk komen perfect van pas bij het opvolgen van uw dossier.

051 50 65 34
Heidi Beuselinck BEHEER SCHADE

Heidi maakt graag ’s tijd vrij om te tennissen. U zal haar niet snel de bal zien misslaan dus. Als u dit zelf overkomt, reken dan gerust op de zorg en verantwoordelijkheidszin van onze specialist schadebeheer. 

051 50 42 34
Kenneth Pype BEHEER PRODUCTIE

Kenneth is een doorzetter. Hij bijt zich vast in uw dossier. Niet verwonderlijk als u weet dat hij in zijn vrije tijd graag gaat jagen. Als Kenneth niet op kantoor of in een bos of open veld te vinden is, dan is de kans groot dat hij fietst. Speciaal voor u, steekt hij een tandje bij. 

051 70 56 70

Kent u alle valkuilen?
Doe nu Koens check-up.

Bent u over of onder verzekerd? 
Betaalt u een marktconforme prijs voor uw brandverzekering? 
Kent u de uitzondering in uw contract? 

Doe de check-up!
Koen arrow