Gezin

In uw tuin, op vakantie, tijdens een familiebezoek, op café … Een accident(tje) schuilt achter elke hoek. Wees voorbereid, beperk de risico’s en laat u adviseren door professionals. Verzekeringen Vandenbulcke waakt over u en uw gezin.

Vraag uw offerte
FAMILIALE

De familiale verzekering, ook wel Burgerlijke Aansprakelijkheid gezinsverzekering (BA Familiale), kan in 1.001 situaties van pas komen.

  • Uw zoon trapt een ruit bij de buren in?
  • Uw hond valt de elektricien aan?
  • U fietst iemand omver op de zeedijk?

Kan allemaal gebeuren. De verzekering BA Familiale zorgt ervoor dat u niet uw hele leven moet opdraaien voor één moment van onhandigheid. Maak kennis met de verschillende formules, afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

REISBIJSTAND-ANNULATIE

Op reis laat u al uw zorgen achterwege. Dat is toch de bedoeling. Een ongeval kan u met een ferme financiële kater achterlaten. En wat als u door overmacht naar huis moet of zelfs niet op reis kan vertrekken? 

Een reisbijstand/annulatieverzekering is geen overbodige luxe. Kies het contract op maat van uw gezin.

HOSPITALISATIE

U weet wanneer u een ziekenhuis binnenkomt, maar niet wanneer u weer buiten mag. Een hardnekkige ziekte, een zwaar ongeval, een moeilijke bevalling … de kosten kunnen bij een verlengd verblijf in het ziekenhuis hoog oplopen. Spaar uzelf extra zorgen en kies voor de waarborg Hospitalisatie.

FIETS

Als fietser bent u kwetsbaar. Op de kronkelende Vlaamse wegen is een ongeval vaak in een fractie van een seconde gebeurd. Dat geldt nog meer sinds het succes van elektrisch fietsen. 

UITVAART

Meer en meer mensen denken bewust na over hun begrafenis of crematie. Wilt u uw nabestaanden niet opzadelen met het prijskaartje van de uitvaart? Wilt u zo goed mogelijk voorbereid zijn? Laat u bijstaan door experts en bepaal zelf waarvoor u gedekt wilt worden.

RECHTSBIJSTAND

Met een rechtsbijstandsverzekering worden uw rechten gevrijwaard en slaapt u financieel op beide oren. Wist u trouwens dat sommige rechtsbijstandsverzekeringen fiscaal aftrekbaar zijn?

CYBERSAFE

Zorg ervoor dat u ook digitaal helemaal gerust bent en laat u informeren rond thema’s als hacking, phishing en cyberpesten. U en uw gezin bevinden zich constant op het internet, logisch want het leven speelt zich steeds meer online af. Een ondoordachte actie is vlug gebeurd en dat brengt tegenwoordig mogelijk grote gevolgen met zich mee. Met de cybersafe verzekering is elk gezinslid beschermd tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van (onvoorzichtig) internetgebruik. 

Kent u alle valkuilen?
Doe nu Koens check-up.

Bent u over of onder verzekerd? 
Betaalt u een marktconforme prijs voor uw brandverzekering? 
Kent u de uitzondering in uw contract? 

Doe de check-up!
Koen arrow

Hoe heeft Koen me geholpen?

Een uitmuntend verzekeringskantoor

Het mag gezegd zijn dat jullie een uitmuntend verzekeringskantoor zijn waarop wij steeds mogen rekenen.

Nele Roeselare
Wim
24/24 uur service

Tijdens het weekend is mijn opslagplaats volledig uitgebrand. Gelukkig kon ik rekenen op de 24/24 uur service van verzekeringen Vandenbulcke.

Wim Beselare